Menu

Wat doen wij?


Wij zijn 12 gedreven kraamverzorgers en verloskundige die bijna elke dag nieuw leven verwelkomen. Wij begeleiden vrouwen voor, tijdens en na de bevalling en ondernemen actie zodra we merken dat er complicaties optreden.

Door onze ervaring is voor ons eigenlijk niets meer vreemd of nieuw. Ondanks dat elke bevalling weer anders is, zijn we inmiddels behoorlijk wat gewend.

Als team werken we goed samen. Zo komt het soms voor dat er zowel een kraamverzorgster als verloskunde aanwezig in is huis. Neem bijvoorbeeld een gezin die al drie en een hond heeft. De kinderen moeten verzorgd worden en het huishouden gaat gewoon door. Onze kraamverzorgsters zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt terwijl jij door onze verloskunde begeleidt wordt tijdens de bevalling.

Het is voor kinderen ook een behoorlijke gebeurtenis zo’n bevalling en uit ervaring weten wij dat papa het vaak knap lastig vind als vrouw of vriendin de pijn ligt weg te puffen.

In dit soort situaties kunnen wij dus helpen.

Na de bevalling


In Nederland heeft iedereen recht op kraamzorg. Wij verzorgen die volledig. Neem contact met ons op en samen plannen we jouw kraamzorg in.